Hopp til innhold

Kjøpe fotballdrakter I den siste episoden av SL Podcasts

Kjøpe fotballdrakter I den siste episoden av SL Podcasts The Bundesliga Connection, bryter DW Sports-korrespondent og tysk fotballekspert Kres Harrington ned den siste "Der Klassiker" og alle hendelsene som fulgte med den, inkludert utbruddet etter kampen fra Jude Bellingham, og sa at: «Han er moden i spillestilen sin, men han burde ikke ha uttalt seg slik».

Lewandowskis straff var nok til å sette kampen i seng, men hva med tittelløpet? Finn ut ved å klikke på podcastspilleren nedenfor!

Etter Bayern Münchens seier over de harde rivalene Borussia Dortmund på lørdag, er det tydelig at kampen levde opp til de høye standardene fotballverdenen satte.

Dortmund fikk i gang scoringen tidlig i første omgang takket være et Julian Brandt-mål, med Robert Lewandowski som utlignet for Bayern like etter og før Kingsley Coman ga dem ledelsen i det 44. minutt.

Erling Haaland fortsatte deretter å lage historie ved å score tre minutter ut i andre omgang, noe som betyr at nordmannen nå har scoret 56 mål på 53 Bundesliga-opptredener.

En sen straffe av Bayerns Lewandowski ga Bayern en 3-2 ledelse, som var nok til å ta alle tre poengene.

Bayerns seier betyr at de har økt ledelsen på toppen av tabellen til fire poeng, men dette betyr ikke at tittelkampen er over, ifølge DW Sports-korrespondent Harrington.

Etter kampen uttalte Dortmund wonderkid Bellingham også kamplederne og hevdet at en dommer som har vært kjent for å fikse kamper ikke burde være involvert i den største fotballkampen i Tyskland, men det var en uttalelse Harrington mente ikke burde ha skjedd.

For å lytte til hele diskusjonen, klikk på podcastspilleren ovenfor eller finn den på din favoritt podcastspiller.

SpotifyGoogle PodcastsApple PodcastsPlayer.fmIONO.fm
Merk: Spilleren er standard til lav for minste mulige messi fotballdrakt nedlastingsstørrelse. Du kan justere den til ulike kvaliteter, som vil endre filstørrelsen. Du kan lytte til det nå, eller laste ned showet og høre på det når du vil.