Hopp til innhold

billige fotballdrakter på nett Vinnerne av alle de viktigste

billige fotballdrakter på nett Vinnerne av alle de viktigste individuelle premiene i Africa Cup of Nations 2021 er avslørt, med toppscoreren som overgikk Benni McCarthys beste tall i den prestisjetunge turneringen.

Klikk deg gjennom galleriet ovenfor for å se konkurransens hovedprisvinnere!

I 1998-utgaven av AFCON scoret Bafana Bafana-ikonet McCarthy syv ganger da Sør-Afrika gikk hele veien til finalen i Burkina Faso, en kamp de deretter tapte 2-0 for Egypt.

Kameruns kaptein Vincent Aboubakar overgikk imidlertid den tidligere Porto- og Blackburn Rovers-spissen, da han slo inn åtte mål på hjemmebane for å vinne toppscorerprisen ved denne anledningen.

Også en eks-Porto-spiller, 30-åringen gikk inn i sluttspillkampen for tredjeplassen med seks strikes, bare for å legge til ytterligere to til sin opptelling mot Burkina Faso i uavgjort 3-3 på 120 minutter, med the Indomitable Lions gikk seirende ut av straffesparkkonkurransen som fulgte.

Etter Senegals triumf over Egypt i finalen på Paul Biya Stadium på søndag, var kameruneren tilstede for å hente prisen, og poserte med den individuelle prisen sammen med de andre mottakerne på kvelden.

Sadio Mane, som scoret det vinnende straffesparket i straffesparkseieren over faraoene, ble kåret til turneringens beste spiller, til tross for at han bommet fra 12 yards bare syv minutter ut i finalen.

Senegal Clinch First AFCON-tittel

På sine syv opptredener bidro Liverpool-vinneren til liverpool fotballdrakt fem mål i form av tre strikes og to assists. Se galleriet over for å se turneringens andre prisvinnere!

Så du feiringen som fulgte Senegals AFCON-seier?