Hopp til innhold

tottenham drakt barn Sadio Mane fikk et kvalmende

tottenham drakt barn Sadio Mane fikk et kvalmende slag i hodet mens han spilte for Senegal i deres siste 16 Africa Cup of Nations-møte med Kapp Verde - bare for å holde seg på banen og score et strålende mål kort tid etterpå.

Mane så ut til å bli slått bevisstløs etter å ha blitt klappet av Josimar Dias i det 52. minutt av kampen, og Kapp Verde-keeperen ble utvist som et resultat.

Forbløffende nok fikk Mane holde seg på banen, og scoret et vakkert krøllet slag i det 63. minutt - før han til slutt ble byttet ut noen minutter senere da Senegal vant kampen 2-0 og nådde kvartfinalen.

Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid "De vil se hvem vi er!" - Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick - Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli 'den nye Sancho i Dortmund?
Kollisjonen
Forferdelig choque de cabezas entre Sadio Mané y Josimar Dias. ??El guardameta se fue expulsado después de consultar el VAR y ahora Cabo Verde ?? debe jugar con 9? hombres. ?#TotalEnergiesAFCON2021 | #AFCON2021 | #SENCPV pic.twitter.com/Ve9ap0L4gi

— beIN SPORTS Espa?ol (@ESbeINSPORTS) 25. januar 2022
I det 53. minutt av 16-delskampen i Fotbollskläder barn med namn turneringen i Kamerun ble en enorm klarering fra Senegal-forsvaret jaget av Mane, med Josimar som kom ut for å avskjære da ballen spratt på kanten av området hans.