Hopp til innhold

kjempet for å få kontroll Fotballdrakter Barn over ballen

Angel di Maria valgte å firkantet ballen i stedet for å skyte når det var klart på mål i det sjette minuttet, mens fem minutter senere misset Lionel Messi en halvvolley med et tomt nettgap.

Sjansene fortsatte å være bortkastet med Lavezzi, Messi, Palacio og Di Maria alt for feil.

Selv om Trinidad og Tobago kjempet for å få kontroll Fotballdrakter Barn over ballen i lange perioder, brøt de seg gjennom hjemmelagets forsvar et par ganger senere i halvparten, bare for Campagnaro og Martin Demichelis å nekte Kenwyne Jones med glidende takter.

Hjemmelagene måtte vente til siste øyeblikk i første omgang for å se Argentina slå foran.

Argentina tjente et hjørne da Di Maria rundet Phillip, og i stedet for å skyte fra en stram vinkel, kvadret ballen til Messi, bare for Yohance Marshall å komme seg tilbake i siste sekund og skive en klaring over baren fra mindre enn en meter ut.

Palacio kom til Di Maria hjørne først i nærmeste innlegg, og selv om Phillip fikk begge hender til ballen, endte gloveman på besøk nesten til å kaste ballen inn i nettet.

Målet avsluttet Trinidad og Tobago løp 313 minutter uten å innrømme.

Argentina fordoblet ledelsen sin bare fem minutter etter pausen da Messi slo innlegget med et frispark og Mascherano knuffet hjemmet til sin tredje mål i 97 internasjonale utstillinger.

Det var 3-0 i det 64. minutt da Mascherano släppte Palacio Billige Manchester United drakter med et løftet pass og Inter-angriperen slo ballen forbi Phillip, holdt den inn med et lysbilde før han sprang opp Rodriguez.

Men Argentinas sløsing fortsatte med Rodriguez å ikke konvertere en en-til-en-mulighet kort tid etter målet hans.

Palacio limped off med en potensiell ankelskade med 14 minutter igjen og kunne være i tvil for Argentinas endelige oppvarming vennlig mot Slovenia på lørdag i La Plata.