Hopp til innhold

Guenter Hermann og psg drakt Karl-Heinz Riedle scoret

Første etappe endte i en knusende seier for Dynamo, Thomas Doll, Andreas Thom og Frank Pastor som sikret en 3-0-seier.

I andre etappe ga en Michael Kutzop-straff Werder en ledelse på 1-0, men poenget ble så langt til halvtid.

I den andre 45 om Werder virkelig slått på, og Guenter Hermann og psg drakt Karl-Heinz Riedle scoret for å jevne ut slipsen.

Manfred Burgsmuller satte dem foran med 20 minutter å spille, før Thomas Schaaf fullførte rutten i skadetid.

Det viste seg å være Dynamo Berlins siste utseende i European Cup, og de spiller for tiden i fjerde ledd av tysk fotball.

Real Madrid 6-5 Derby County [1975-76]
Real Madrid har alltid hatt en tilhørighet med Champions League, eller European Cup som det var kjent før 1992.

En av deres mest legendariske comebacks i deres favoritt konkurranse kom i fotballdrakt barn andre runde i 1975-76 sesongen, mot engelsk side Derby County.

Et hat-trick fra Charlie George og et David Nish-mål ga Rams en usannsynlig 4-1-vinner i første etappe, men det var ikke nok å se dem gjennom.

Roberto Juan Martinez scoret etter bare tre minutter i Bernabeu, med både han og Santillana å få braces i en 5-1-vinn, Pirri får den andre og George får trøst for Derby.