Hopp til innhold

Fotballdrakter Barn med eget trykk Englands verdensmesterdrømmer

Fotballdrakter Barn med eget trykk Englands verdensmesterdrømmer ble knust under pinefulle omstendigheter tirsdag kveld. Phil Nevilles Lionesses kjempet beundringsverdig gjennom hele 2-1-tapet mot USA da de styrtet ut av semifinalen for den tredje store turneringen på rad. Tilsynelatende uforstyrret av Christen Press Den tidlige åpningen i Lyon, England trakk nivå da Ellen White hakk opp sitt sjette mål i turneringen i løpet av 19 minutter.

Innsatsen satte henne på nivå med Harry Kane og Gary Lineker som landets toppscorer i verdenscuphistorien, selv om det vil tjene som lite trøst gitt resultatet av kampen. Alex Morgan sank også sitt sjette mål på fem kamper for å sette Jill Ellis ' side bak foran - og hennes 'te-nippende' feiring vakte stor oppmerksomhet på sosiale medier. England tapte 2-1 til USAMorgan's 'te-sipping' målfeiring mot England Vidic kunne komme tilbake til Man Utd som U23-manager Målet viste seg å være USAs billett til søndagens finale etter at White hadde det hun trodde var en andre utligning utelukket av VAR. Det kontroversielle systemet fungerte deretter i Englands favør for å tildele en 84-minutters straff, men Steph Houghton kunne ikke konvertere fra stedet. Det var en grusom måte å bli eliminert fra de fire siste, noe som vil ta litt tid å komme seg følelsesmessig fra.

Du trenger bare å se på White prøve å opprettholde roen under et intervju etter kampen for å se hvor mye de gjør vondt. "Jeg kommer til å gråte," sa hun til BBC Sport før hun tok et øyeblikk for å roe seg ned.

Jeg er ødelagt for ikke å komme til finalen. Alt jeg føler er stolthet for lagkameratene mine. "USA hadde en fantastisk kamp, ​​og vi kunne bare ikke matche dem. Jeg er stolt over å være engelsk, og jeg ønsker dem lykke til i finalen." Vi ga alt. I første omgang var vi slurvete. Vi fikk oss tilbake i kampen med målet, og det er bittert skuffende. "Vi har en utrolig tropp og vi hadde så stor tro på at vi skulle komme til den finalen, men vi kunne bare ikke gjøre det på dagen." Du kan se Whites intervju i sin helhet nedenfor ... Whites kommentarer om styrken Houghton viste ved å gå for å ta den sene straffen ble støttet av hennes manager. Neville, som insisterte på

ingen skyld skal knyttes ”til kapteinen, sa til BBC Sport:

Det var grusomt. Hun var enestående i spillet, og hun leste alt.

Hun har sannsynligvis hatt den beste sesongen i karrieren. Hun hadde mot til å ta straffen og deretter fortsette å spille fotball etter. Hun er en fantastisk person og en fotballspiller i verdensklasse. ”England møter enten Nederland eller Sverige ronaldo drakt i tredjeplass-sluttspillet lørdag.