Hopp til innhold

fotballdrakter barn Mauritania og Ekvatorial-Guinea

fotballdrakter barn Mauritania og Ekvatorial-Guinea kunne ikke skilles etter å ha spilt uavgjort 1-1 i sin siste gruppe B-kamp.

Aboubakar Kamara ga mauritanerne en sjokkledelse i det 23. minutt før Saul Coco utlignet for National Thunder i det 58. minutt.

Nigeria sikret seg frem til den siste kvalifiseringsrunden etter å ha uavgjort 1-1 med Kapp Verde i deres siste gruppe C-kamp.

Napoli-spissen Victor Osimhen ga Super Eagles ledelsen med mindre enn ett minutt på klokken og Stopira utlignet for Kapp Verde i det sjette minuttet.

Kapp Verde møtte en oppoverbakkekamp fra start da de trengte å vinne med fire mål. Som følge av trekningen ender de på andreplass med 11 poeng, mens Gernot Rohrs menn tar førsteplassen med 13 poeng.

Algerie kvalifiserte seg til sluttspillsrunden med uavgjort 2-2 mot Burkina Faso i en toppmøte i gruppen.

Riyad Mahrez og Sofiane Feghouli fikk målene for Desert Warriors i henholdsvis 21. og 68. minutter, mens Zakaria Sanogo og Issoufou Dayo scoret for Burkinabes i henholdsvis 37. og 83. minutter.

Angola endte på bunnen av gruppen etter en kvalifiseringskampanje for å glemme etter uavgjort 1-1 mot Libya.

Sanal Al Quarfalis straffe kort tid etter pause ga juventus drakt ronaldo libyerne ledelsen, men Zini utlignet i det 81. minutt og tok en del av byttet for Palancas Negras.

Libya havner på tredjeplass i gruppe F med syv poeng, to foran Angola i bunnen.