Hopp til innhold

fotballdrakt barn manchester united Pep Guardiola

fotballdrakt barn manchester united Pep Guardiola har hyllet sitt "utrolige" Manchester City-lag etter å ha sett dem komme tilbake til toppen av Premier League-tabellen med en hardt kjempet 1-0 seier på Burnley.

De forsvarende mesterne ser hansken kastet ned til dem av Liverpool denne sesongen.

Jurgen Klopps lag var i aksjon på fredag og rykket tilbake til toppen med en 5-0-knusing av nedrykkede Huddersfield.

Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid "De vil se hvem vi er!" - Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick - Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli 'den nye Sancho i Dortmund?
City trengte å gi et svar på Turf Moor, og gjorde nettopp det da Sergio Agueros 20. toppinnsats for sesongen ga Blues en knepen seier.

Et lag som brøt en rekke rekorder i 2017-18 ved å samle 100 poeng og notere over et århundre med mål, har funnet en måte å gjenskape denne formen på i det siste, og vunnet 12 kamper på rad.

Guardiola fortalte BBC Sport of Citys fotballdrakter med trykk siste Premier League-suksess: «Vi slapp ikke inn ett skudd på mål eller en corner, vi er et lite lag, men vi er smarte, i første omgang var banen så tørr og det gikk sakte, men i andre omgang visste vi at vi måtte score målet vårt.