Hopp til innhold

Real Madrid kommer til å heve 9 millioner euro for Ronaldo i sommer?

Denne sesongens Ronaldo-status er deprimert, i en slik stat er Real Madrid nåværende ytelse også en nosedive. Watching hans rival, Lionel Messi, fullfører kontrakten i fjor og får en høyere lønn. Ronaldo, som også har 5 gullbolter, vil naturligvis være lik Messi's lønn i klubben. Så, de siste nyhetene om Ronaldo's intensjon om å forlate stedet er overalt. I dette tilfellet er Real Madrid fortsatt litt nervøs, ifølge de siste spanske media vil Real Madrid gi Ronaldo en økning på 9 millioner euro, når Ronaldo etter skatt betaler 30 millioner euro.Billige Fotballdrakter Barn støtter fansens handling for å beholde Bernabeu-stjernen.

Ifølge tidligere media rapporter, Real Madrid planlegger å gi opp Ronaldo, tross alt, den portugisiske stjernen har vært 32 år gammel, i dette tilfellet synes Real Madrid å være mer villig til å forfølge fremtiden til Neymar. I den siste sesongen har Ronaldo-opptreden Super God, hjulpet Real Madrid høste Champions League, den spanske dobbelkransen. Men i denne sesongen har Ronaldo status dunklet, slik at media også har hørt de "sterke stjernene ikke kan unnslippe klokkene i tid", "Real Madrid har til hensikt å gi plass til Neymar for å rydde Ronaldo" -nyheter. Ryktene om at Ronaldo forlater klubben, er overalt, og Real Madrid går også naturlig og media påpeker at Real Madrid vil snakke med Ronaldo i sommer om en heve, og at hvis Ronaldo får en økning på 9 millioner euro, vil alle Rykter om den portugisiske kongens avgang vil være over. Ronaldo Fotballdrakt Barn håper også at Real Madrid-superstjernen vil fortsette å vinne flere æresbevisninger for laget.

Det er verdt å nevne at hvis Real Madrid til slutt gir Ronaldo en økning, er lønnen Ronaldo bare nådd nivået på Neymar (30 millioner euro), og avstanden Messi (45 millioner euro) har fortsatt et visst gap. Faktisk, i den nåværende tiden med soaring lønn for fotballspillere, er kongen av Ronaldo nå bare å holde 21 millioner euro av årslønn, dette er faktisk noe ikke ærlig, Ronaldo bedt om en økning er forståelig. Men det er viktig å påpeke at Ronaldo er et veldig generelt år, og hvis han vil ha en høyere lønn, må Ronaldo dukke opp på Bernabeu, så vel som han gjorde i fjor, siden Real Madrid ikke er en veldedighet. Faktisk ønsker Ronaldo en raise og det er en vei ut, det vil si å forlate Real Madrid, så lenge Manchester United, Paris og andre lag, kan Ronaldo lønn bli estimert. Tross alt, for Mourinho, vil han fortsatt at Ronaldo skal komme tilbake til hvor han startet sin drøm. Når det gjelder slutten av Ronaldo's pay farce, venter vi og ser. Fotballdrakt Barn med navn gjør at Ronaldo kan se hva fansen har gjort for ham.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *