Hopp til innhold

Neymar: Min karriere i Paris er bare begynnelsen

I nyere tid har Neymar og Real Madrid vært på nyheter over alt. I et intervju med den offisielle nettsiden til Paris, gjorde Neymar et positivt svar på problemet, og han gjorde det klart at "mine eventyr i Paris er bare begynnelsen." "Jeg scoret 26 mål i 24 kamper, og jeg trodde ikke jeg skulle score mål," sa han. "Jeg tror jeg kan gjøre det bedre, og jeg kan sparke mer og spille bedre. Neymar sa. "Ja, mine eventyr i Paris har nettopp begynt."Billige Fotballdrakter Barn Det er viktig å oppmuntre fansen som lærer å spille for å holde en god holdning.

Neymar har som mål å være nøkkelspilleren i laget? Neymar et negativt svar: "Nei, mitt mål er ikke å være den viktigste spilleren, for ikke å være mest assists målet. Jeg spiller på min egen måte og skaper muligheter for lagkameratene mine, og det er det jeg skal gjøre . Cavani, Mbape, Di María, de er alle troverdige, de kan score mål for å hjelpe. "Neymar Fotballdrakt Barn Joy Han kan ha en god mentalitet og bredt sinn.

Paris CNM-kombinasjon av den raske syntesen denne sesongen er konsekvent samlet, sa Neymar: "Vi er kjent med hverandre fort, men jeg tror vi kan fortsette å vite mer om den fortsatte forbedringen, vi er på rett vei." Vi bruker fotball til å kommunisere, dette er et unikt språk, de smarte spillerne kan forstå og bør ha dette språket. Og Paris er ikke bare noen av oss, vi får alltid støtte fra spillerne på baksiden. "Neymar snakket endelig om samba Golden Ball-prisen han nylig mottok:" Jeg er sikkert veldig fornøyd med de mange fremragende brasilianske aktørene i Europa, og jeg er like fornøyd. Å vinne samba Golden Globes igjen er et incitament for meg å bruke all kraft i fremtiden for å hjelpe laget og lagkameratene. "Fotballdrakt Barn med navn, spre fotballens ånd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *