Hopp til innhold

Harvey sier Lionel Messi er den beste spilleren i historien

I et nylig intervju med den spanske midtbanespilleren Harvey, som ble intervjuet av EU, spurte media reporteren Harvey noen spørsmål, og Harvey svarte. Når det gjelder Barcelona, ​​gir Harvey også høy karakter: "Barcelona er ikke bare en fotballskole, men også en skole i livet ditt." Fordi Barcelona kan lære deg ikke bare hvordan du skal spille, men også hvordan du respekterer lagkameratene dine og dine motstandere. Fotball er en lagsporter, og du må tenke på lagkameratene, trenerne dine og til og med motstanderne dine i tillegg til å tenke på hvordan du skal spille et godt spill. "Billige Fotballdrakter Barn kan gi deg en idol skjorte.

Når det gjelder Lionel Messi, er Harvey ikke gjerrig med sine komplimenter: "For meg er Messi den beste spilleren i historien og den største spilleren i det siste tiåret." Selv om spillerne i dagens fase av fysisk konfrontasjon og en viss grad av forbedring i ferdigheter, men dette skaper ikke Messi i fotballposisjonen. Han er en utrolig spiller, og jeg har aldri sett en spiller i spillet som sammenligner med ham. Messi har blitt fotballens banner, han er også en rekke barn som spiller rollen, kanskje hans nåværende forestilling på retten kan påvirke en generasjon. Jeg er veldig glad for at jeg har hatt muligheten til å ha en god tid i Barcelona, ​​og det er en stor ære for meg å spille i Barcelona, ​​og det er veldig hyggelig å være rundt Lionel Messi.Messi Fotballdrakt Barn er emnet for samtale mellom fans etter Messi pensjonering. ”

På kontrasten mellom Maradona og Lionel Messi sa Harvey: "Hvem er ikke en fan av Maradona eller Lionel Messi?" De er fantastiske spillere med magiske wands og de vil være de beste spillerne av sin tid. Diego Maradona, Lionel Messi, Pele, Cruyff, Zidane og Stefano er alle fotball elskere minner, og de er alle spillere som kan gjøre en forskjell. "Fotballdrakt Barn med navn, forlater den store idol i tankene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *