Hopp til innhold

Griezmann nektet å bli med i Bernabeu av familiehensyn

Nylig har rykter om Griezmanns overføring igjen vært på overskriftene i store medier. Barcelona etter Arda Turan-rensingen, tok Cutigno ikke nummer 7-trøya, men valgte fortsatt Javier Mascherano igjen nummer 14. og ryktet nummer 7 er å forlate Griezmann. Ikke bare det, ifølge spanske mediene, Griezmann på grunn av utsiden, har avvist Barcelona-fienden Real Madrid-invitasjonen.Koszulki piłkarskie dla dzieci forsiktig velg riktig klubb.

De spanske media sier at Real Madrid, som Barcelona, ​​også er villig til å introdusere Atletico-angriperen Griezmann, og Real Madrid-sjefen Zidane er den største Griezmannen som tiltrekker seg sjetongene. Som Griezmann-straff for sommeren faller til € 100 millioner, vil det avhenge helt av spillerens holdning til hvilken klubb som vil vinne konkurransen. Ifølge spanske medier hadde Griezmann og hans familie håpet å forbli i Madrid. Men så innså at når Griezmann kom til Atleticos dødelige fiende Real Madrid, var det pålagt å vekke misnøye blant hesteveddeløpene, Griezmann bekymret for at motvilje mot ekstreme fans ville påvirke deres liv og deres familier i Madrid. Så Griezmann har avvist Real Madrid invitasjon. Strój piłkarski dla dzieci Griezmann vil støtte ham hvor han går.

I denne forbindelse, har alltid vært i overføringsmarkedet er veldig sterk Florentino Jeg er redd også maktesløs. Den spanske media sa også Atletico-angriperen Griezmann hadde bare to alternativer etter sesongens slutt: enten å bo på Wanda eller å bli med Barcelona, ​​og muligheten for å bli med Real Madrid har blitt utelukket.Koszulki piłkarskie dla dzieci z nadrukiem, som alle fotballrelaterte ting.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *