Hopp til innhold

Er Pogba en engel eller en demon?

Det største problemet mot Manchester League-laget i dag er Pogba, da lagets absolutt uunnværlige angrep og forsvaret Rhythm Center, bør dette være de røde djevler på stedet for å jobbe for å tegne en plan, lederen til lederens leder nå hender til Lei laget til avgrunnen til Chaos, Jose Mourinhos serie taktiske systemer rundt Pogba er nå alle falle fra hverandre i tapet av den tidligere verdens første mann, og Wembleys nettopp mareritt har økt tvilen i hjertet av Røde Djevler fans - er Pogba en engel eller en demon? Billige Fotballdrakter Barn vil alltid støtte alle spillerne som har jobbet hardt.

Manchester United vekk fra 0: 2 Tottenham Hotspur-spillet er nesten den mest Pogba i den røde kappen etter utførelsen av de mest utilfredsstillende. Den ivrige Jose Mourinho som sitter på sidelinjen, er selvsagt klar over den psykiske tilstanden til hans favorittdisiple, og den portugisiske lederens beslutning om å gjøre en bytte i det 62. minutt i spillet er nok til å bevise hvor seriøs Pogba sova er. For øyeblikket synes effekten av en passende posisjon på Pogba å være langt mer enn de andre spillernes under Jose Mourinho. Manchester United vekk og Wembley mot spillet, ble Pogba plassert på baksiden av midtbanen av Jose Mourinho, og Pogbas partner er en veldig kjent og avskjærende midtbanespiller Matic, men selv med hjelp av den tidligere Chelsea-mesteren, gamle Pogba er fortsatt ikke opp til en litt større defensiv posisjon. Det tilsynelatende uendelige forsvarsbegrepet tydeliggjør begrensningsområdet for 89 millioner pund på midtbanen. Pogba Fotballdrakt Barn håper å holde litt rolig på banen og matche lagets taktikk.

Sammenlignet med forsvarsspillet til Pogba dominerer de angripende flammene i Pogba-hjernen tilsynelatende alle hans handlinger, og den irrepressible trangen til å presse Pogba til forsiden. Denne impulsen til å ignorere taktiske ordninger førte direkte til Matic of Tottenham Hotspurs angrep, og til umiddelbar eksponering av Manchester United til toppmord som Kane, Eriksson og Ali. Måtte si at Matic mot Tottenham Hotspur's voldsomme angrep ga et helt fornuftig svar, Pogba var ansvarlig for situasjonen forverret da byrden av mer forsvar, men dessverre tok Mourinhos taktiske ordninger ikke Pogba den bortfallne Mustang. Fotballdrakt Barn med navn, finn den rette plassering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *