Hopp til innhold

Dybala skade nærmer seg utvinning neste uke har en sjanse til å spille

Juventus-angriperen Dybala har lenge vært en høy forventning blant fansen, og han har vist eksepsjonell talent blant de samme aldersspillerne. Dessverre, Dybala led en skade i Serie A-kampen mot Cagliari, og hans gjenoppretting har vært en konstant bekymring for fans. Ifølge italienske medier har Dybala i utgangspunktet fullført utvinningen og satt i opplæring i Champions League-kampen mot Tottenham Hotspur. Dybala er høyst sannsynlig å komme inn på den store listen, men sjansene for å starte en oppstilling er slanke. Billige Fotballdrakter Barn fokuserer også på Dybalas spilletid.

Under Dybala-skadegjenoppretting, sa mediarapporter at Dybala-lagkameratene og vennene til landslaget har anbefalt Macy ernæringsekspert Giuliano Poser, som har jobbet hardt og er ivrige etter å komme tilbake til spillet så snart som mulig. Ifølge italienske medier har Dybala muskelsmerter nesten forsvunnet, i løpet av de siste to dagene kan øke intensiteten av trening, snart kunne delta i laget for å øve. Dybala Fotballdrakt Barn vil fortsatt at spillerne skal fullstendig gjenopprette og deretter spille igjen.

Som et resultat er Dybala svært sannsynlig å ta del i Serie A neste uke, og manager Allegri skal la Dybala få et lite antall alternativer for å finne en kamp. Selv om skadene har kommet seg bra, har italienske medier hevdet at Dybala er nesten umulig å starte kampen mot Tottenham når kroppen hans fortsatt ikke klarer å gjenopprette nok til å spille. Avhengig av situasjonen har han sjansen til å spille på benken. Fotballdrakt Barn med navn, elsker fotballens ånd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *